Antalya'da Dövme Silme Hizmetleri!

Antalya Dövme Silme Merkezi olarak, müşterilerimize en etkili, en hızlı ve en efektif dövme silme hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Tüm dünyada kabul gören ve seçkin kliniklerde kullanılan Pico Wave Lazer ile dövme silme işlemlerini uygulamaktayız. Ayrıca, silinmeyi %30 oranında arttırdığı kanıtlanmış Co2 Fraksiyonel Lazer ile de silme işlemlerini desteklemekteyiz. Bu sayede, Türkiye'de ilk ve tek yenilikçi dövme silme merkezi olarak hizmet veriyoruz.

 

17 yıllık sağlık ve güzellik sektöründeki tecrübemizle, Biomedical - MBİOMED Eğitime Sahip ve British Medical Laser Association tarafından onaylı sertifikasyona sahip uzman kadromuzla, profesyonel dövme silme hizmeti sunuyoruz. HCPC Registered sistemi üzerinde kayıtlı Operational Training For Laser Tattoo Removal uzmanlık -Masterclass (5.seviye) Sertifikasyon ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

Antalya'daki merkezimizde, en teknolojik Pico Lazer ile dövme silme işleminizi kalıcı hasarlar oluşmadan gerçekleştirebilirsiniz. İz, yara ve keloid gibi problemlerle karşılaşmadan, dövmenizi silmek istediğiniz bölgenin özelliklerine göre planlanmış bir süreçle mümkün olan en iyi sonucu elde etmenizi sağlıyoruz.

 

antalya da dovme silme hizmetleri

 

Merkezimizde, ücretsiz öngörüşme yaparak, uzmanlarımız tarafından süreç ve dövme silme fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, her müşterimizin ihtiyacına özel çözümler üretiyor ve en iyi sonuçları elde etmeyi hedefliyoruz.

 

Antalya Dövme Silme Merkezi olarak, uzman kadromuz ve en son teknolojilerimizle, müşterilerimize güvenli, hızlı ve etkili dövme silme hizmeti sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Siz de kaliteli bir dövme silme işlemi için merkezimizi ziyaret edebilirsiniz.



Etiketler: