Aras Bulut İynemli'nin Olaylı Gecesi! Alkolden Bayıldı!

Çukur dizisinde canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli önceki gece bir mekanda eğlenirken alkolü fazla kaçırınca bayıldı. 

 

Çukur dizisinde canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli önceki gece bir mekanda eğlenirken alkolü fazla kaçırınca bayıldı. Çukur dizisinde canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli önceki gece bir mekanda eğlenirken alkolü fazla kaçırınca bayıldı. 

 

Arkadaşları ile eğlenmeye çıkan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli alkolün dozunu fazla kaçırdı. Ayakta durmakta güçlük çeken ve yere düşen İynemli'yi beş kişi dışarı taşıdı. Ünlü oyuncunun o halleri herkesi şoke etti. Oynadığı dizilerle büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Aras Bulut İynemli eğlencenin dozunu kaçırdı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; arkadaş grubuyla birlikte eğlenmeye çıkan İynemli fazla kaçırınca yere düştü.

 

OLAYLI GECESİ PAHALIYA PATLADI!

 

Mekanda eğlenenlerden edinilen bilgiye göre ilerleyen saatlerde alkolün dozunu kaçıran İynemli yere düştü. Kendinden geçen oyuncuyu mekandakilerin şaşkın bakışları altında 5 arkadaşı omuzlarında taşıyarak dışarı çıkarabildi. O sırada mekanda bulunan ünlü isimler arasında Kadir Doğulu, Murat Dalkılıç ve Önder Öztarhan da vardı.