Halit Ergenç İle Bergüzar Korel'in Pilot Sohbeti Gündem Oldu! Pilot Olmayı Düşünüyor!

Çocuklarının eğitimi için İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleşen ünlü oyuncu çift Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in bir kafede yaptıkları pilot sohbeti sosyal medyada gündem oldu. 

 

Çocuklarının eğitimi için İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleşen ünlü oyuncu çift Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in bir kafede yaptıkları pilot sohbeti sosyal medyada gündem oldu. Çocuklarının eğitimi için İngiltere'nin başkenti Londra'ya yerleşen ünlü oyuncu çift Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in bir kafede yaptıkları pilot sohbeti sosyal medyada gündem oldu. 

 

Bir süredir Londra'da yaşayan ünlü çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'ten yeni bir paylaşım geldi. Korel, kendisi gibi oyuncu olan eşi Halit Ergenç ile bir kafede otururken yaptığı esprili sohbeti sosyal medya hesabından paylaştı. 2009'da evlenen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in, Ali, Han ve Leyla adında üç çocukları bulunuyor. Çift oyunculukları kadar özel hayatlarıyla da gündeme geliyor. Ünlü oyuncular Halit Ergenç ile Bergüzar Korel çifti 3 çocuğunun eğitimi için İngiltere'ye taşınma kararı almışlardı. Sadece iş için İstanbul’a gelen çiftten Korel, Londra’da bir kafede otururken eşi Halit Ergenç’e “Kaç kere gidip geldin İstanbul Londra arası?” diye sordu. Korel, Ergenç'in cevabını görüntüleyerek sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü aktör, Korel’e “Gidiş dönüş sayarsam 46…. Yani bu aralıktan aralığa… Hâlâ gidip gelmekteyim sürekli…” dedi. Bunun üzerine Bergüzar Korel “Yılda 46 kez uçağa bindiği için pilot olmayı düşünüyor” esprisini yaptı.