Selin Ciğerci'nin Kazancı Dudak Uçuklattı! Duyanlar Şoke Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Ala Tokel'in programına konuk olurken yaptığı kazanç açıklamasıyla olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Ala Tokel'in programına konuk olurken yaptığı kazanç açıklamasıyla olay oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Ala Tokel'in programına konuk olurken yaptığı kazanç açıklamasıyla olay oldu. 

 

Kazancı olay oldu!

 

İş insanı ve sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci sosyal medyada yine gündem oldu. Ala Tokel'e konuk olan Ciğerci'nin kazancına dair açıklaması dikkat çekti. Ala Tokel Ciğerci'ye programında “Senin bu story'nin sallıyorum 40 bin lira etmesinin bir bedeli var arkada” dedi. Selin Ciğerci ise bunun üzerine “Hayır 150 bin TL aldığım da oluyor” yanıtını verdi. Sosyal medyada gündem olan fenomen için Hazine ve Maliye Bakanlığı'nı tagleyen sosyal medyada kullanıcıları 'Vergi müfettişleri göreve' yorumunu görünce ise bomba bir yanıt verdi. Ciğerci bu yorumlara "Vergi rekortmeniyim sorun yok 500 bin aldığım da oluyor konser ücretlerini 50 bin gösteren sanatçıları etiketle bence" yanıtını verdi.



Etiketler: