Arda Erel'den Mükremin Gezgin'e Destek! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yazar Arda Erel, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Mükremin Gezgin'e destek verirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yazar Arda Erel, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Mükremin Gezgin'e destek verirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yazar Arda Erel, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Mükremin Gezgin'e destek verirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yazar Arda Erel, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Mükremin Gezgin'e destek verirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Mükremin Gezgin için "Mükremin’le konuştum. Çocuk çok üzgün. “Canım acıyor,” diyor. Sürekli hissettirilen bu. Acıtmak. Bu ülke, Huysuz Virjin’i severek izledi, bağrına bastı. Bugünse tüm cinsel azınlıkları yok etmek istiyor. Bu ülke hiç şefkatli olamayacak mı? Hep vurun kahpeye, hep vurun kahpeye. Bu çocuğun hamile olamayacağını geri zekalı olmayan herkes anlar. Çocuk “başından beri desteklediler, niye desteklediler o zaman bu hamile olayını? Canım yanıyor,” diyor. Hamile olamadığı için linç ediyorlar; geri zekalı gibi inandıkları için, bu da olabilir." ifadelerini kullanan Erel sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;

 

arda erel den mukremin gezgin e destek 1

 

arda erel den mukremin gezgin e destek 2