Arda Güler'den Fenerbahçe'ye Veda Mesajı! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Fenerbahçe'den Türkiye'nin rekor transfer ücreti olan 30 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer olan ünlü futbolcu Arda Güler Instagram sayfasından yayınladığı veda mesajıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Fenerbahçe'den Türkiye'nin rekor transfer ücreti olan 30 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer olan ünlü futbolcu Arda Güler Instagram sayfasından yayınladığı veda mesajıyla sosyal medyada gündem oldu. Fenerbahçe'den Türkiye'nin rekor transfer ücreti olan 30 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer olan ünlü futbolcu Arda Güler Instagram sayfasından yayınladığı veda mesajıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

Instagram sayfasından yaptığı veda paylaşımında Arda Güler ÅŸu ifadeleri kullandı:

 

MUHTEÅžEM DESTEĞİ HÄ°ÇBÄ°R ZAMAN UNUTMAYACAÄžIM!

 

Hayatımın en güzel günlerini yaÅŸadığım Fenerbahçe’ye veda zamanı.. Hayalini kurduÄŸum çubukluyu ilk kez giydiÄŸim anı, 10 numaralı formanın gururunu, muhteÅŸem Fenerbahçe taraftarını ve ayak bastığım her yerde karşılaÅŸtığım muhteÅŸem desteÄŸi hiçbir zaman unutmayacağım.

 

Veda etmek zor ama bana inananları daha fazla gururlandırmak, vazgeçmek üzere olan herkese ümit olabilmek ve Türk gençlerinin istediklerinde her ÅŸeyi baÅŸarabileceÄŸini kanıtlayabilmek için bu kararı almam gerekiyordu. Bugün olduÄŸum kiÅŸi olmama yardımcı olan herkese sonsuz teÅŸekkür ederim. Bana milli takım kapısını açan, bir hayali yaÅŸatan, hep güzel anılarla hatırlayacağım canım Fenerbahçem her zaman kalbimde olacaksın. Ä°yi ki Fenerbahçe.