Arda Güler İçin Dünya Devleri Sıraya Girdiler!

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler transfer piyasasının en çok konuşulan ismi olmaya devam ederken, Güler için dünyanın ünlü takımları sıraya girdiler. 

 

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler transfer piyasasının en çok konuşulan ismi olmaya devam ederken, Güler için dünyanın ünlü takımları sıraya girdiler. Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler transfer piyasasının en çok konuşulan ismi olmaya devam ederken, Güler için dünyanın ünlü takımları sıraya girdiler. 

 

Vatan'da yer alan habere göre; Arda Güler transfer haberleri gündemdeki sıcaklığını koruyor. Fenerbahçe'nin ve Türk futbolunun geleceği olarak görülen Arda Güler'in takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı. Dünya devi kulüp Fenerbahçe'ye genç yıldızla görüşmek için izin yazısı gönderdiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldızı Arda Güler'in geleceği merak konusu oldu. Geride bıraktığımız sezonda gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan genç yıldıza talip çıktı.

 

GALLER'E ATTIĞI GOLLE HAYRAN BIRAKTI 

 

A Milli Futbol Takımımız’ın 2-0’lık Galler galibiyetine damgasını vuran Arda Güler, attığı golle dikkat çekti. 18 yaşındaki yetenek, milli takım kariyerinin ilk golü Avrupa’da büyük yankı uyandırdı. Karşılaşma sonunda Arda, "Milli Takım'daki ilk golüm. Kaleye baktım vurdum, çok şükür güzel bir gol oldu. İnşallah ben de Alex, Hagi ve kaptanımız Hakan Çalhanoğlu ağabey gibi böyle güzel goller atmaya devam ederim" yorumunu yaptı. Fenerbahçe'yle olan sözleşmesi 17 milyon 500 bin euroluk serbest kalma maddesi bulunan Arda Güler için Avrupa'dan dev takımlar sıraya girdi. Premier Lig'den Manchester City ile Newcastle United'ın yanı sıra, Serie A'dan Napoli ile Milan Eredivisie'dan Ajax ve Bundesliga'dan Borussia Dortmund'un 18 yaşındaki yıldızla ilgilendiği öne sürüldü.