Şafak Malatya'dan Mehmet Büyükekşi'nin Yabancı Kuralı Hakkındaki Sözlerine Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken spor yorumcusu Şafak Malatya Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yabancı kuralı hakkındaki sözlerine tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken spor yorumcusu Şafak Malatya Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yabancı kuralı hakkındaki sözlerine tepki gösterdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken spor yorumcusu Şafak Malatya Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yabancı kuralı hakkındaki sözlerine tepki gösterdi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Mehmet Büyükekşi'nin "Bir diğer konu yabancı kuralı. Kulüpler istiyor ki komple serbest olsun. Ama diğer taraftan bakıyoruz, bu kural ne zamandan beri var diye sordum. 2015'ten beri var dediler. Bu zamandan itibaren kulüpler bazında gösterilen bir başarı yok." ifadelerini tepki gösterirken Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde namağlup grup lideri tamamladığı görseli paylaşarak "Al bunu! Odanın duvarina as. Her sabah bakar bakar durursun Mehmet.." sözleriyle açıklamaya tepki gösterdi. 

 

İşte o paylaşım;

 

safak malatya dan mehmet buyukeksi nin yabanci kurali aciklamasina tepki