Arda Güler Real Madrid'e Transfer Oluyor! Teklif Çok Cazip!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Arda Güler performansıyla dünya devlerini peşine takarken, Real Madrid yıldız futbolcu için Fenerbahçe'ye çok cazip bir teklif sundu iddiası sosyal medyada gündem oldu. 

 

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Arda Güler performansıyla dünya devlerini peşine takarken, Real Madrid yıldız futbolcu için Fenerbahçe'ye çok cazip bir teklif sundu iddiası sosyal medyada gündem oldu. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Arda Güler performansıyla dünya devlerini peşine takarken, Real Madrid yıldız futbolcu için Fenerbahçe'ye çok cazip bir teklif sundu iddiası sosyal medyada gündem oldu. 

 

Avrupa'nın devlerini peşine takan Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler'e en cazip teklif Real Madrid'den geldi. Eflatun-beyazlılar, genç futbolcunun transferini şimdiden bitirip, 1 yıl daha Fenerbahçe'de kiralık oynamasına izin verecek. Sarı-lacivertli yönetim, Arda Güler'in bir sezon daha takımda kalmasını içeren bu formüle sıcak bakıyor.

 

FENERBAHÇE'DE KİRALIK OYNAYACAK

 

Fanatik'te yer alan habere göre; Milan ve Barcelona'nın da peşinde olduğu Arda Güler için Real Madrid, çok cazip bir teklifle Real Madrid'in kapısını çaldı. Eflatun-beyazlılar, Arda Güler'i renklerine katıp 1 yıl daha sarı-lacivertlilerde kiralık oynamasına izin verecek.

 

MILAN, 22 MİLYON EUROYA KADAR ÇIKACAK

 

Arda Güler'in bir sezon daha Fenerbahçe'de kalmasına sıcak bakan yönetimin bu teklife sıcak bakabileceği belirtiliyor. 17.5 milyon euro serbest kalma bedeli bulunan 18 yaşındaki futbolcu için Milan'ın da bonuslarla beraber 22 milyon euroluk bir teklifte bulunacağı konuşuluyor.