Galatasaray Nelsson Ve Boey İçin Gelen Teklifleri Beğenmedi!

2023-2024 sezonu için transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da Nelsson ve Boey için kulübe gelen teklifler beğenilmedi. 

 

2023-2024 sezonu için transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da Nelsson ve Boey için kulübe gelen teklifler beğenilmedi. 2023-2024 sezonu için transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da Nelsson ve Boey için kulübe gelen teklifler beğenilmedi. 

 

Teklifler beğenilmedi!

 

Sözcü'de yer alan habere göre; Galatasaray'ın yıldız oyuncuları Nelsson ve Boey, Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekti. Tottenham ve Arsenal ciddi tekliflerde bulunsa da Galatasaray, beklenen rakamlara ulaşılmadığını belirtti. Zaniolo için de satış fiyatı belirlendi. Avrupa’dan birçok kulübün gündeminde Galatasaraylı oyuncular var. Nicolo Zaniolo için İtalyanlar, Victor Nelsson ve Sacha Boey için ise İngilizler devrede. İlk resmi teklifler Danimarkalı stopere ve Fransız sağ beke geldi ama sarı-kırmızılı yönetim, rakamları beğenmedi. Tottenham'ın Nelsson için kapıyı 15 milyon Euro'dan açıp bonuslarla 20 milyona çıktığı öğrenildi. Ancak Cimbom, bu oyuncunun bedelini 25 milyon Euro olarak belirledi. Arsenal da Boey için 15 milyon Euro ile kapıyı çalsa da teklif az bulunduğu için geri çevrildi ve “En az 20 milyon Euro” denildi. Zaniolo'nun serbest kalma bedeli ise 35 milyon Euro.