Arda Kural'ın 7 Yaşında Bir Kızı Olduğu Ortaya Çıktı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Arda Kural yıllar sonra yaptığı açıklamada yeni yaşında bir kızı olduğunu söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Arda Kural yıllar sonra yaptığı açıklamada yeni yaşında bir kızı olduğunu söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Arda Kural yıllar sonra yaptığı açıklamada yeni yaşında bir kızı olduğunu söyledi. 

 

Yıllar sonra gelen itiraf: Arda Kural'ın 7 yaşındaki kızı ortaya çıktı! Geçtiğimiz dönemlerde yaşadığı psikolojik rahatsızlıklarla gündeme gelen Arda Kural, verdiği kilolar ile şaşırtmış ve hayranlarını sevindirmişti. Ekranlara geri dönüp dönmeyeceği merak edilen Kural, seneler önce aynı dizide rol aldığı rol arkadaşı Yıldız Asyalı'ya olan aşkını da dile getirmişti.

 

arda kural dan yillar sonra gelen cocuk itirafi 7 yasinda kizi var

 

ÇOCUK' İTİRAFI YENİDEN GÜNDEME GELDİ

 

Umur Çolak'ın haberine göre son olarak 'Nefrin' isminde bir korku filminde rol almış olan Arda Kural hakkında az bilinen bir gerçek ortaya çıktı. Kural'ın seneler önce katıldığı bir canlı yayında 12 yıl önce evlendiği kişinin 7 yaşında kızı olduğunu belirtmesi ve 'Anlaşamayıp ayrıldık. Bana çocuğu göstermedi. Çok istedim görmeyi ama göstermedi' demesi dikkat çekti.