Arda Kural'ın Yeni İmajı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Arda Kural, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni imajını takipçilerinin beğenisine sunarken, yeni imajı sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Arda Kural, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni imajını takipçilerinin beğenisine sunarken, yeni imajı sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Arda Kural, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni imajını takipçilerinin beğenisine sunarken, yeni imajı sosyal medyada gündem oldu. 

 

Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve sıkıntılı günleri atlatan ünlü oyuncu Arda Kural, yeni imajını takipçileriyle paylaştı. 2000'li yılların ilk dönemlerinde “Yerli Leonardio DiCaprio” olarak anılan Arda Kural, psikoz teşhisi konulmasının ardından setlere uzun bir süre ara vermişti. 20 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde de tedavi gören Kural, zor günleri atlattı. Kural, "Yıldızlara Bak" filmi ile mesleğine de geri döndü. Altan Erkekli, Tarık Pabuçcuoğlu ve Güven Hokna ile aynı seti paylaşan oyuncu, önceki gün Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

 

15 KİLO VERDİ

 

42 yaşındaki oyuncu, takipçilerinin Kurban Bayramı'nı kutladı. Kural gönderisine, "İyi bayramlar..." notunu düştü. Yaklaşık 15 kilo veren ve saç ektiren Kural, yeni imajıyla dikkat çekti. Kural'ın paylaşımı takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

 

İşte Arda Kural'ın yeni imajı;

 

arda kural in yeni imaji sosyal medyada gundem oldu



Etiketler: