Arda Turan'ın Kardeşi Okan Turan Katre Yırtıcı İle Nişanlandı!

Galatasaray'ın efsane oyuncularından Arda Turan'ın kardeşi ünlü oyuncu Okan Turan dün akşam aile arasında gerçekleşen tören ile Katre Yırtıcı ile nişanlandı. 

 

Galatasaray'ın efsane oyuncularından Arda Turan'ın kardeşi ünlü oyuncu Okan Turan dün akşam aile arasında gerçekleşen tören ile Katre Yırtıcı ile nişanlandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki başarılı performansıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Galatasaray'ın efsane futbolcusu Arda Turan'ın kardeşi ünlü oyuncu Okan Turan dün akşam aile arasında gerçekleşen sade bir tören ile uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Katre Yırtcı ile nişanlandı. 

 

arda turan in kardesi okan turan katre yirtici ile nisanlandi 1

 

Katre Yırtıcı'nın Elbiseleri beğeni topladı! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Katre Yırtıcı ile çekilmiş fotoğraflarını paylaşan ünlü oyuncu, sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Nişanlısı Katre Yırtıcı gece boyunca iki farklı elbise tercih ederken, Yırtıcı'nın tercih ettiği elbiseler sosyal medyada takipçilerinden olumlu yorumlar aldı. Instagram'da yayın yapan sayfalardan "Kulaktan Kulağa Dedikodu" Yırtıcı'nın elbiseleri için "Katre iki farklı elbise tercih etmiş. Her ikisinide çok beğendim. Saçı makyajı ile tam bir kuğu gibi gözüküyordu" ifadelerini kullandı. 

 

arda turan in kardesi okan turan katre yirtici ile nisanlandi 2

 

İşte nişan töreninden kareler;

 

arda turan in kardesi okan turan katre yirtici ile nisanlandi 3

 

arda turan in kardesi okan turan katre yirtici ile nisanlandi 4