Ivana Sert Maldivler'de Sezer Dermenci Ä°le Dünya Evine Girdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı ve sunucu Ivana Sert, uzun zamandır birlikte olduÄŸu sevgilisi ünlü iÅŸ adamı Sezer Dermenci ile Maldivler'de dillere destan bir düÄŸün ile dünyaevine girdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü TV yıldızı ve sunucu Ivana Sert, uzun zamandır birlikte olduÄŸu sevgilisi ünlü iÅŸ adamı Sezer Dermenci ile Maldivler'de dillere destan bir düÄŸün ile dünyaevine girdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü TV yıldızı ve sunucu Ivana Sert, uzun zamandır birlikte olduÄŸu sevgilisi ünlü iÅŸ adamı Sezer Dermenci ile Maldivler'de dillere destan bir düÄŸün ile evlendi. 

 

ivana sert sezer dermenci ile maldivler de evlendi 1

 

DüÄŸüne oÄŸlu ve annesi de katıldı! 

 

Son olarak ‘Doya Doya Moda’ adlı programda rol alan modacı, iÅŸ insanı Sezer Dermenci ile evlendi. Ä°kilinin nikahı Maldivler’de gerçekleÅŸti. Sert ve Dermenci’yi bu mutlu gününde yakın dostları da yalnız bırakmadı. Nikaha Ivana Sert annesi ve oÄŸlu AteÅŸ Sert de katıldı.

 

ivana sert sezer dermenci ile maldivler de evlendi 2

 

Evlilik SözleÅŸmesi sorusuna dikkat çeken yanıt! 

 

Geçen günlerde NiÅŸantaşı’nda görüntülenen Sert, “Siz evlendiÄŸinizde evlilik sözleÅŸmesi yapar mısınız?” sorusuna “Bizde her ÅŸey açık, önemli olan aÅŸk” diye cevap verip “Yavrum sen ne diyorsun?” diyerek topu sevgilisi Dermenci’ye atmıştı. Dermenci ise “Önemli olan aÅŸk gerisi hikaye” diye karşılık verip sevgilisi Sert’e destek çıkmıştı. Ivana Sert, 2013 yılında Yurdal Sert’ten boÅŸanmıştı. Çiftin bu evlilikten ‘Kayon AteÅŸ’ adında bir oÄŸlu bulunuyor.

 

ivana sert sezer dermenci ile maldivler de evlendi 3

 

 

Ä°ÅŸte düÄŸünden o kareler;

 

ivana sert sezer dermenci ile maldivler de evlendi 4