Arka Sokaklar Ezgi Vural Ela Yörüklü Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Arka Sokaklar Ezgi Vural Ela Yörüklü kimdir? Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Ezgi Vural karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ela Yörüklü ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ela Yörüklü kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Arka Sokaklar Ezgi Vural Ela Yörüklü kimdir? Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Ezgi Vural karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ela Yörüklü ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ela Yörüklü kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

arka sokaklar ezgi vural ela yoruklu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ela Yörüklü kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Sevgilisi var mı?

 

Ela Yörüklü kimdir? Ela Yörüklü, 1998 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde öğrenimine devam eden Ela Yörüklü, aynı zamanda Akademi 35 Buçuk’ta Altan Gördüm'den oyunculuk eğitimi almıştır. Ela Yörüklü, ilk oyunculuk deneyimini ise Kalk Gidelim isimli dizide canlandırdığı Melisa karakteri ile yaşamıştır. Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Komiser Yardımcısı Ezgi Vural karakterine hayat veren Ela Yörüklü, 1.78 metre boyunda ve 52 kilodur. 2018 de Miss World'e katılmış ve Türkiye'yi temsil etmiştir. Oyunculuğun yanı sıra model ve manken olarak da görev almaktadır. Ela Yörüklü, ilk oyunculuk deneyimini 2018'de TRT 1'de yayımlanan Kalk Gidelim dizisinde yaşamıştı. Yeni dizi ve filmlerde yer almayı sürdürmektedir