Armağan Çağlayan'dan Dikkat Çeken Orhan Kural Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, bugün tedavi gördüğü hastanede koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden profesör Orhan Kural'ın vefatı üzerine dikkat çeken bir başsağlığı mesajı yayınladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, bugün tedavi gördüğü hastanede koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden profesör Orhan Kural'ın vefatı üzerine dikkat çeken bir başsağlığı mesajı yayınladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, bugün tedavi gördüğü hastanede koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden profesör Orhan Kural'ın vefatı üzerine dikkat çeken bir başsağlığı mesajı yayınladı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kural'ın vefatı için "Orhan Kural hoca vefat etmiş. Bence Türkiye’nin en renkli karakterlerinden birisiydi Orhan Hoca. Bütün canlıların yaşam hakkını savunurdu. Kısa bir dönem çalışmıştık hocayla. Bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim açıkçası... Yattığınız yer incitmesin hocam" ifadelerini kullanan Çağlayan sosyal medyada takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;