Suna Yıldızoğlu'ndan Çukur'a Veda Paylaşımı!

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da "Olga" karakterini canlandıran ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu, dün gece yayınlanan bölümde Seren Erdenet (İrem Sak) tarafından vurularak öldürüldü ve diziden ayrıldı. Ayrılık sonrası Twitter sayfasından ünlü oyuncu İrem Sak ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu Çukur dizisi için veda paylaşımında bulundu. 

 

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da "Olga" karakterini canlandıran ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu, dün gece yayınlanan bölümde Seren Erdenet (İrem Sak) tarafından vurularak öldürüldü ve diziden ayrıldı. Ayrılık sonrası Twitter sayfasından ünlü oyuncu İrem Sak ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu Çukur dizisi için veda paylaşımında bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu, Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'dan dün yayınlanan bölüm ile ayrılırken, aynı diziden rol arkadaşı İrem Sak ile çekilmiş bir fotoğrafını Twitter sayfasından paylaşarak veda paylaşımı yaptı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı veda paylaşımında "Son sahnemizden kalma bir anı." ifadelerini kullanan Yıldızoğlu sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;