Armağan Çağlayan'dan Ferhat İle Şirin Dizisi İçin İlginç Yorum!

Sosyal medyada yaptığı açıklamalar ile zaman zaman gündem olan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında bugün ilk bölümü ile FOX TV'de ekrana gelen Ferhat ile Şirin dizisi ile ilgili ilginç tespitlerde bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalar ile zaman zaman gündem olan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında bugün ilk bölümü ile FOX TV'de ekrana gelen Ferhat ile Şirin dizisi ile ilgili ilginç tespitlerde bulundu. Son dönemde çeşitli konularda attığı tweetlerle gündemi sarsan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından bugün ilk bölümü ile FOX TV'de ekranlara gelen iddialı dizi Ferhat ile Şirin hakkında ilginç tespitlerde bulundu. 

 

Twitter sayfasından yayınladığı Ferhat ile Şirin dizisi paylaşımında "Son dönem televizyon modası da “aşk dizisi” yapıyoruz kisvesi altında, “erkek dizisi “ yapmak. Şirin rolündeki kızcağızın da rolünün Şahin Tepesin’den devamlılığı var sanırım :)" ifadelerini kullanan ünlü TV yapımcısı bu paylaşımı ile sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte Armağan Çağlayan'ın o paylaşımı;