Armağan Çağlayan'dan Korona Virüsü Salgını Tepkisi! Herşey Bitti Mi? Dedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda korona virüsü salgını bitmiş gibi herkesin sokağa çıkmasına tepki gösterdi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda korona virüsü salgını bitmiş gibi herkesin sokağa çıkmasına tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda korona virüsü salgını bitmiş gibi herkesin sokağa çıkmasına tepki gösterdi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bugün sanki her şey bitmiş, bir salgın falan yaşanmamış, bütün tedbirler ortadan kalkmış gibi bir hava olmasının sebebi nedir? Çocuklarda sokakta, yaşlılar da sokakta, her yer açık, havayolu şirketleri bile Mayıs sonu uçmaktan bahsediyor. Bitti mi şimdi hey şey? Tamam mıyız?" ifadelerini kullanırken bu paylaşım sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;