Aşk Mantık İntikam Dizi Setiyle İlgili Şok İddialar!

FOX TV'de cuma akşamları yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi set ekibi ile ilgili gümdeme gelen iddialar sosyal medyada şok etkisi yarattı. Peki noldu? Aşk Mantık İntikam setinde gerginlik. Başrollerini Burcu Özberk, Melisa Döngel, İlhan Şen, BurakYörük gibi oyuncuların paylaştığı FOX TV'nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam dizisi set ekibinin dizinin çekim yeri Zekeriyaköy'de olay çıkardığı iddiası sosyal medyada gündemine bomba gibi düştü. 

 

FOX TV'de cuma akşamları yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi set ekibi ile ilgili gümdeme gelen iddialar sosyal medyada şok etkisi yarattı. Peki noldu? Aşk Mantık İntikam setinde gerginlik. Başrollerini Burcu Özberk, Melisa Döngel, İlhan Şen, BurakYörük gibi oyuncuların paylaştığı FOX TV'nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam dizisi set ekibinin dizinin çekim yeri Zekeriyaköy'de olay çıkardığı iddiası sosyal medyada gündemine bomba gibi düştü. 

 

Melisa Döngel hakaretler yağdırdı iddiası! 

 

"Aşk Mantık İntikam" dizisinin çekimi Zekeriyaköy'de devam ediyor. İddiaya göre; çekim ekibi çevre sakinlerini rahatsız etti. Çalışanlar, kendilerini uyaran ev sahiplerinin üzerine yürüdü. Dizinin başrol oyuncusu Melisa Döngel de hakaretler yağdırdı. Mahalleli pankart asarak duruma tepki gösterdi. Son dönemde dizi setleri İstanbul'un güzide yerlerinden Zekeriyaköy'e kaydı. Bu bölgede evler kiralanarak diziler çekiliyor. Ancak bu dizi çalışmaları, çevre sakinlerini bunaltmaya başladı. "Aşk Mantık İntikam" dizisinin çekimleri de Zekeriyaköy'de bir villada yapılıyor. Onlarca villanın olduğu sokakta bir ev çekimi için kamyonlar, minibüsler, arabalar ile neredeyse yüze yakın insan o sokağa doluyor. Tabii tüm sokak kamyon ve araba ile dolduğu için bölgede oturanlar, arabalarını koyacak yer bulamıyor. Geçtiğimiz gün "Aşk Mantık İntikam" dizisinin set ekibi de arabalarını bir villanın önüne bırakmış.

 

ask mantik intikam setinde kavga iddialari