Aslı Bekiroğlu'ndan Dikkat Çeken Oyunculuk Açıklaması! Sınırım Yok!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gün objektiflere yansırken yaptığı oyunculuk açıklaması ile dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gün objektiflere yansırken yaptığı oyunculuk açıklaması ile dikkat çekti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gün objektiflere yansırken yaptığı oyunculuk açıklaması ile dikkat çekti.  

 

Oyunculukta sınırım yok!

 

Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Bekiroğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Oyuncu, "Sabah yürüyüşüne çıktık. Hayatımda çok bir aksiyon yok" dedi. Aslı Bekiroğlu, ayrıca, "Kendimi ekranda izlediğimde eleştiririm. Her zaman mükemmel oynayamayız. Oyunculukta sınırım yok. Şans verilirse neden olmasın! Dijital platformda birkaç proje var, görüşme halindeyim. Yakında haberiniz olur" açıklamasını da yaptı.