Aslı Bekiroğlu Önce Yakalandı Sonra Reddetti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gece Asmalımescit'te bir arkadaşı ile samimi bir şekilde eğlenirken görüntülendi, sonrasında ise yaptığı açıklamada hayatında biri olduğu iddialarını reddetti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gece Asmalımescit'te bir arkadaşı ile samimi bir şekilde eğlenirken görüntülendi, sonrasında ise yaptığı açıklamada hayatında biri olduğu iddialarını reddetti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gece Asmalımescit'te bir arkadaşı ile samimi bir şekilde eğlenirken görüntülendi, sonrasında ise yaptığı açıklamada hayatında biri olduğu iddialarını reddetti.

 

asli bekiroglu once yakalandi sonra reddetti

 

Önce yakalandı, sonra reddetti! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gece Asmalımescit'te bir arkadaşı ile samimi bir şekilde eğlenirken görüntülendi, sonrasında ise yaptığı açıklamada hayatında biri olduğu iddialarını reddetti. Müzisyen sevgilisi Çağrı Telkıvıran’dan 2 ay önce ayrılan Aslı Bekiroğlu geçtiğimiz gece Asmalımescit’teydi. Aslı Bekiroğlu, ismini açıklamak istemediği erkek arkadaşı ile samimi şekilde eğlendi. Sonra hayatında kimse olmadığını belirtip "Kalbim her zaman aşka açık. Ama şu yalnızım” dedi.