Işın Karaca'dan Dikkat Çeken Gülşen Yorumu! Sahne Adabı Diye Birşey Olmalı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve yaptığı açıklamalarla zaman zaman gündem olan ünlü şarkıcı Işın Karaca, Gülşen'in sahne performansıyla ilgili yaptığı yorum ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve yaptığı açıklamalarla zaman zaman gündem olan ünlü şarkıcı Işın Karaca, Gülşen'in sahne performansıyla ilgili yaptığı yorum ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Işın Karaca, Gülşen'in sahne performansıyla ilgili yaptığı yorum ile gündem oldu.

 

isin karaca dan olay gulsen yorumu

 

Sahne adabı diye birşey olmalı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve yaptığı açıklamalarla zaman zaman gündem olan ünlü şarkıcı Işın Karaca, Gülşen'in sahne performansıyla ilgili yaptığı yorum ile gündem oldu. Işın Karaca Gülşen ile ilgili yaptığı yorumda “Sahne adabı diye bir şey olmalı. Beyonce’nin konserini izlediğinizde konsepti anlarsınız. Ama Gülşen’in yaptığının sanatla alakası yok. Her şeyin bir kalitesi olmalı. Bazı hareketler çok kalitesiz durunca benim de annelik tarafım devreye giriyor” ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu.