Aslı Enver'den Sen Yaşamaya Bak'ta Kullanılan Ev Ve Arabanın Önder Öztarhan'a Ait Olduğu İddialarına Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı Enver, önceki gün objektiflere yansırken, rol aldığı Sen Yaşamaya Bak filminde kullanılan ev ve arabanın Önder Öztarhan'a ait olduğu iddialarına yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Aslı Enver, önceki gün objektiflere yansırken, rol aldığı Sen Yaşamaya Bak filminde kullanılan ev ve arabanın Önder Öztarhan'a ait olduğu iddialarına yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Aslı Enver, önceki gün objektiflere yansırken, rol aldığı Sen Yaşamaya Bak filminde kullanılan ev ve arabanın Önder Öztarhan'a ait olduğu iddialarına yanıt verdi.

 

Daha fazla sıkıştırmayın!

 

Aslı Enver, rol aldığı 'Sen Yaşamaya Bak'ın sevgilisinin evinde çekildiği ve Kaan Urgancıoğlu'nun filmde kullandığı arabanın Önder Öztarhan'a ait olduğu yönündeki iddialarına yanıt verdi. Oyuncu, "Araba Önder’in değil ama arkadaşlar lütfen daha fazla sıkıştırmayın beni!" dedi.