Aslı Şen İle Metin Şen 23 Yıllık Evliliklerini Noktaladılar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyetik güzel Aslı Şen ile 23 yıldır evli olduğu eşi Metin Şen evliliklerini noktaladılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyetik güzel Aslı Şen ile 23 yıldır evli olduğu eşi Metin Şen evliliklerini noktaladılar. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyetik güzel Aslı Şen ile 23 yıldır evli olduğu eşi Metin Şen evliliklerini noktaladılar. 

 

Boşandılar!

 

Habertürk’ün haberine göre; Sosyetik çift Aslı Şen ile Metin Şen, 23 yıllık evliliklerini noktaladı. İkili, boşandıklarını basın açıklamasıyla duyurdu. Cemiyet hayatının tanınan simaları Aslı Şen ile Metin Şen yollarını ayırdı. İkili, ayrılık kararlarını yaptıkları ortak açıklama ile duyurdular.

 

"ARKADAŞLIĞIMIZ DEVAM EDECEK”

 

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Bir süredir evliliğimizle alakalı yaşadığımız fikir ayrılıkları sebebiyle karşılıklı konuşup anlaşarak 23 yıllık evliliğimizi bugün medeni şekilde noktaladık. Acısıyla tatlısıyla geçirdiğimiz değerli olan bunca yılın ardından dostça yollarımızı ayırdığımızı sizlerle de paylaşmak istedik. Her şeyden önce iki evladımız için arkadaşlığımız devam edecektir. Bundan sonraki süreçte de birbirimize olan saygımız sonsuz kalacaktır.