Aslıhan Doğan Eşi Arda Turan'a Gelen Eleştirilere Ateş Püskürdü!

Eşi Arda Turan'ın 23 Nisan ile 19 Mayıs bayramlarını karıştırmasıyla gelen eleştirilere Aslıhan Doğan Turan ateş püskürdü.

 

Eşi Arda Turan'ın 23 Nisan ile 19 Mayıs bayramlarını karıştırmasıyla gelen eleştirilere Aslıhan Doğan Turan ateş püskürdü. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla adında söz ettiren ünlü futbolcu Arda Turan'ın bayramları karıştırmasıyla yapılan eleştirilere eşi Aslıhan Doğan Turan ateş püskürdü.

 

Aslıhan Doğan yaptığı açıklamada "Memleketimin sığ manteliteli insanları artık başkalarının hayatlarını, sadece o hayatı yaşayamadıkları için eleştirmeyi, bunu kendinde hak görmeyi, mütemadiyen mutsuzluk ve hazımsızlık duygusu ile beslenmeyi, verilen emeği, değeri, özveri ve hassasiyeti görmezden gelerek, kadın, erkek, çoluk çocuk demeden hadsizlik yapmayı artık bıraksa da insanlık adına ahlaki bir adım daha atsak.. Dobralık veya cesaret klavye başından onu bunu topa tutmak değildir. Bu tam aksine korkaklıktır. Yazdıklarının arkasında durabileni ya da yüzümüze söyleyebileni az gördük. Fakat velev ki niyetlendi orada bir destur demeli insanoğlu " ifadelerini kullanırken bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;