Asya Burcum Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Asya Burcum kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Asya Burcum ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Asya Burcum kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Asya Burcum kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Asya Burcum ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Asya Burcum ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Asya Burcum kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

asya burcum kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Asya Burcum kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Sevgilisi var mı?

 

Asya Burcum kimdir? 11 Temmuz 2000 İstanbul doğumlu Asya Burcum eğitim hayatı boyunca birçok okul değiştirip Atakent Sınav Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Lise yıllarında 3 yıl voleybol oynayan Asya Burcum, eğitimine  İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde ‘Görsel İletişim Tasarımı’ bölümünde devam etmektedir. Ayrıca Asya Burcum oyunculuk eğitimide aldı.Bazı reklam ve klip setlerinde figüran olarak bulundu. Bazı reklam ve klip setlerinde figüran olarak bulunan Asya Burcum, bu tarz setlerde bulunup genelde arka plan kısmında olmanın yetersizliğinden dolayı sosyal medyada musical.ly‘de içerik üretmeye başlamış.Aynı zamanda Instagram ve YouTube kullanan 2017 yılında TikTok'a merak saran Asya Burcum, İlerleyen zamanlarda güzel yerlere gelmek istiyor.

 

Gerçek ismi Burcum soyadı ise Kaymak11 Temmuz 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Halen de burada yaşamaktadır. Aslen Aydın’lı olan Burcum eğitim hayatı boyunca birçok okul değiştirip Atakent Sınav Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Şuan ise İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde ‘Görsel İletişim Tasarımı’ bölümünde okumaktadır. Lise yıllarında 3 yıl voleybol oynayan Burcum, kısa bir süre oyunculuk eğitimi aldı. Bazı reklam ve klip setlerinde figüran olarak bulunduğunu da söyledi . Bu tarz setlerde bulunup genelde arkaplan kısmında olmanın yetersizliğinden dolayı sosyal medyada musical.ly‘de içerik üretmeye başlamış. “Uygulamaya daha çok vakit ayırmaya başladım ve gitgide kendi kitlemi oluşturdum. Aynı zamanda Instagram ve YouTube kullanmaktayım. Bu mecralar artık benim sorumluluğum ve bir nevi de işim. İlerleyen zamanlarda olan planlarım arasında YouTube’da güzel yerlere gelmek var.”



Etiketler: