Ata Benli Ameliyat Sonrası İlk Kez Sağlık Durumu Hakkında Bilgi Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gün düşmeye bağlı olarak kırdığı kalçası için olduğu ameliyat sonrası yaşadığı talihsiz sağlık sorununu takipçileriyle paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gün düşmeye bağlı olarak kırdığı kalçası için olduğu ameliyat sonrası yaşadığı talihsiz sağlık sorununu takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz gün düşmeye bağlı olarak kırdığı kalçası için olduğu ameliyat sonrası yaşadığı talihsiz sağlık sorununu takipçileriyle paylaştı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Dikişlerimi de aldılar ama ufak bir enfeksiyon varmış maalesef. Örnek gönderdiler umarım ciddi bir şey çıkmaz. Aşırı moralim bozuldu. Esra Erol izleyecek halim bile yok. Sevgiler." ifadelerini kullanan Benli'ye takipçileri yoğun destek verdi. 

 

İşte o paylaşım;