Ata Benli'den Merve Boluğur'un Üniversite Sınavlarına Hazırlanmasına İlginç Tepki!

Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomenlerinden Ata Benli Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Merve Boluğur'un üniversite sınavlarına hazırlanmasına ilginç bir tepkide bulundu. 

 

Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomenlerinden Ata Benli Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Merve Boluğur'un üniversite sınavlarına hazırlanmasına ilginç bir tepkide bulundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomenlerinden Ata Benli Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Merve Boluğur'un üniversite sınavlarına hazırlanmasına ilginç bir tepkide bulundu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Karantinada sıkılan Merve Boluğur üniversite sınavına hazırlanmaya başlamış. Bir masum okumaya ihtiyacı olan öğrencinin emekleri daha boşa gidecek..." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya paylaşımı bu paylaşımıyla dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım,