Ata Demirer'in İlber Ortaylı Taklidi Kahkaya Boğdu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Ata Demirer, önceki günlerde Mehmet Demirkol'un Youtube kanalına konuk olurken, yaptığı İlber Ortaylı taklidi ile gündemde damga vurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Ata Demirer, önceki günlerde Mehmet Demirkol'un Youtube kanalına konuk olurken, yaptığı İlber Ortaylı taklidi ile gündemde damga vurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Ata Demirer, önceki günlerde Mehmet Demirkol'un Youtube kanalına konuk olurken, yaptığı İlber Ortaylı taklidi ile gündemde damga vurdu. 

 

İlber Ortaylı taklidi gündem oldu!

 

Yeni filmi Bursa Bülbülü'nün hazırlıklarına başlayan ünlü komedyen Ata Demirer, tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı taklidiyle izleyenleri kahkahaya boğdu. Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol'un YouTube programına konuk olan ünlü komedyen Ata Demirer, Prof. Dr. İlber Ortaylı taklidiyle büyük beğeni topladı. Uzun bir aradan sonra yeni filmi Bursa Bülbülü'nün hazırlıklarına başlayan Demirer, keyifli sohbetini İlber Ortaylı taklidiyle de süsledi. Duayen tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'yı taklit eden Demirer, hem Demirkol'u hem de izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.

 

İşte o anlar;