Ata Demirer'in Paylaşımına Meme Uçların Gözüküyor Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir takipçisinin yorumuyla gündeme oturdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen ve oyuncu Ata Demirer, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir takipçisinin yorumuyla gündeme oturdu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanmayı başaran ünlü oyuncu Ata Demirer, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bir takipçisinin yorumuyla gündeme oturdu. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda gönül verdiği Galatasaray'ın 20 yıl sonrasında deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi yenmesiyle mutluluğunu dile getiren ünlü oyuncu "Günaydın gencolar, yağmurda ıslanan türkücü pozumla başladım haftaya hayırlısı" ifadelerini kullandı. Paylaşımına bir takipçisi "Abi meme uçların belli oluyor" yorumunda bulunurken Ata Demirer bu yoruma kayıtsız kalmak yerine gülücük emojileri ile yanıt vermeyi tercih etti.

 

İşte o paylaşım;