Avatar Atakan Survivor Tarihinde Bir İlke İmza Attı! Ödülü İzinsiz Yedi!

Survivor All Star 2022 tüm heyecan ve gerilimiyle devam ederken, Ünlüler Takımı'ndan Avatar Atakan Survivor tarihinde bir ilke imza atarak Murat Ceylan'ın ödülü açtığı anda izinsiz bir şekilde ödülü yedi. 

 

Survivor All Star 2022 tüm heyecan ve gerilimiyle devam ederken, Ünlüler Takımı'ndan Avatar Atakan Survivor tarihinde bir ilke imza atarak Murat Ceylan'ın ödülü açtığı anda izinsiz bir şekilde ödülü yedi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Ünlüler Takımı'ndan Avatar Atakan Survivor tarihinde bir ilke imza atarak Murat Ceylan'ın ödülü açtığı anda izinsiz bir şekilde ödülü yedi.

 

Ödülü izinsiz yedi!

 

Survivor All Star 2022 tüm heyecan ve gerilimiyle devam ederken, Ünlüler Takımı'ndan Avatar Atakan Survivor tarihinde bir ilke imza atarak Murat Ceylan'ın ödülü açtığı anda izinsiz bir şekilde ödülü yedi. Murat Ceylan'ın haftanın ilk dokunulmazlık oyunundaki ödülü açıkladığı sırada kendine hakim olamayarak ödülü yiyen Avatar Atakan Survivor tarihinde bir ilke imza attı. Murat Ceylan yaptığı açıklamada "Biz bunu pek hoş karşılamıyoruz. Bu davranışını değerlendireceğiz" diyerek Avatar Atakan'a ceza sinyali verirken, bu anlar sosyal medyada çok yoğun yorum yağmuruna tutuldu. 

 

İşte o anlar;