Ay Çekirdeğinin Sağlığa Faydaları Nelerdir?

Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Şifabul, yayınladığı videosunda ay çekirdeğinin sağlığa faydaları konusunda detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Şifabul, yayınladığı videosunda ay çekirdeğinin sağlığa faydaları konusunda detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtuber Şifabuk, yayınladığı videosunda ay çekirdeğinin sağlığa faydaları konusunda detaylı bilgiler verdi.

 

Ay çekirdeği hem lezzetli hem de çok sağlıklı bir atıştırmalıktır. Bedeninizin ihtiyacı olan pek çok vitamin ve minerali ay çekirdeği ile alabilirsiniz. Üstelik kendine has tadıyla ay çekirdeği doygunluk endeksi yüksek gıdaların başında gelir. Ay çekirdeği temel yağ asitleri, vitaminler ve mineralleri içerdiği için çok besleyicidir. Erişimi kolay ve nispeten ucuz bu atıştırmalığı tek başına yiyebilir ve salatalara serpebilirsiniz.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.