Aycan Demirci Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Aycan Demirci kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Aycan Demirci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Peki Aycan Demirci kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Aycan Demirci kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Aycan Demirci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Aycan Demirci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Peki Aycan Demirci kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

aycan demirci kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Aycan Demirci kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Aycan Demirci 5 Nisan 1996 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.  Yaklaşık olarak sayıları 237 bini bulan takipçisi ile dikkat çeken genç ve güzel yarışmacı sosyal medya hesaplarında birbirinden şık ve güzel pozları ile boy gösteriyor. Aycan Demici 25 yaşında ve İstanbul’da yaşamaktadır. Bir dönem modellik yapan güzel yarışmacı Instagram fotoğrafları ile de epey ilgi odağı olmuştur. Bir dönem ayda 13 bin TL harcama açıklaması ile gündeme gelmiştir. Aycan Demirci Butik hayalinin olduğu bilinmektedir. Yürüyüş yapmayı, spor yapmayı, fotoğraf çekmeyi ve bu fotoğrafları sosyal medya hesapları üzerinden yayınlamayı sevmektedir. Aycan Demirci yaptığı kombinlerle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Aycan Demirci magazin sunucularına ünlülerin koreografı Asil Çağılla çalışmaya başlayacağını kendisini iyi yerlere getireceğini belirten bir açıklama da yapmıştır. Aycan Demirci haberleri son olarak, TV8 ekranlarında yeni başlayan Boxun Yıldızları programında yerini almıştır. Burcu Koç'tur.