Aycan Yanaç Fatih Karagümrük Takımına Transfer Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbolcu Aycan Yanaç Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Fatih Karagümrük takımının kadın futbol takımına transfer olduğunu söylerken çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbolcu Aycan Yanaç Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Fatih Karagümrük takımının kadın futbol takımına transfer olduğunu söylerken çarpıcı açıklamalar yaptı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü futbolcu Aycan Yanaç Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Fatih Karagümrük takımının kadın futbol takımına transfer olduğunu söylerken çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Emeği geçen herkese teşekkürler!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda transferi için "Hayatımda en değerli şey olan futbola verdiğim uzun bir aradan sonra Türkiyenin köklü kulüplerinden FATİH KARAGÜMRÜK ile devam ediyorum bana bu şansı veren Sayın Kulüp Başkanımız Süleyman HURMA ve As Başkanımız @serkanhurma ‘ya teşekkürlerimi sunarım. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkürler. Artık bize inanan ve güvenen insanlarla yola devam etme vakti. " ifadelerini kullanan Aycan Yanaç sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

aycan yanac fatih karagumruk takimina transfer oldu