Ayda 20 Kilo Verdiren Çok Özel Zayıflama Kürü!

Youtube'da yayınladığı sağlıklı zayıflama videoları ile adından söz ettiren ünlü Youtuber Seher Akgül, yayınladığı videosunda ayda 20 kilo verdiren çok özel zayıflama kürünün tarifini takipçileri ile paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlıklı zayıflama videoları ile adından söz ettiren ünlü Youtuber Seher Akgül, yayınladığı videosunda ayda 20 kilo verdiren çok özel zayıflama kürünün tarifini takipçileri ile paylaştı. Yayınladığı videosunda ayda 20 kilo verdiren çok özel zayıflama kürünün detaylarını paylaşan ünlü Youtuber bu içeiriği ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

 

İşte çok özel zayıflama kürü için gereken malzemeler..

 

Malzemeler;

2 limon

1 yeşil elma

1 çay kaşığı zencefil

2 çay kaşığı tarçın

1 su bardağı su

 

Yapımı;

Limon ve elma bir kabın içine doğranır içerisine su ve baharatlar ilave edilerek videoda ki gibi eriyinceye kadar pişirilir. Daha sonra püre haline getirilerek kapaklı bir kaba alınır. Her sabah bu püre halindeki karışımdan dolu dolu bir talı kaşığı alınarak bir bardak su içinde eritilir ve aç karnına içilir.

 

Not: Video içinde görülen miktarlar 10 günlüktür. Karışım bittiğinde aynı şekilde hazırlanır ve 1 ay kullanıma devam edilir.

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.