Aydemir Akbaş Sağlık Durumu Hakkında Konuştu!

Kanser mücadelesi veren usta oyuncu Aydemir Akbaş’ın son sağlık durumu belli oldu. Aydemir Akbaş açıkladı! 

 

1964’te oyunculuğa başlayan onlarca dizi ve filmde rol alan usta oyuncu Aydemir Akbaş, 25 Ocak’ta sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla kanser olduğunu açıklamıştı. Doktoruyla çektiği fotoğrafı paylaşan Aydemir,  " Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler. "  İfadelerini kullanmıştı. 

 

87 yaşındaki usta oyuncu hakkında çıkan ‘öldü’ haberlerine ise isyan etmiş, sevenlerini bu haberlere itibar etmemesi gerektiği konusunda uyarmıştı.

 

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Hikâyesini ve yapımcılığını Zeki Sincar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Servet Aksoy’un oturduğu, başrollerini Turgay Tanülkü, Wilma Elles, Barış Küçükgüler, Selahattin Taşdöğen, Mehmet Çepiç ve Emin Olcay gibi isimlerin paylaştığı ‘İntikam Oyunları’ filminin galası gerçekleştirildi. Galaya katılan ünlüler arasında Aydemir Akbaş da vardı.

 

Basın mensubunun sorularını cevaplayan Akbaş sağlık durumuyla ilgili konuştu. Usta isim "Dört tane kemoterapi geçireceğim. Şu an gidişat iyi, doktorlar memnunlar. Aşağı yukarı ben de memnunum. Sadece biraz kilo verdim. Onu da halledeceğiz. Ben alışığım, bu benim ikinci kanserim. Ben inatçıyım" dedi.

 

 

 

 

 

 



Etiketler: