Aygün Aydın Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Aygün Aydın kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Aygün Aydın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Aygün Aydın kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Aygün Aydın kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Aygün Aydın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Aygün Aydın ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Aygün Aydın kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

aygun aydin kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Aygün Aydın kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Aygün Aydın kimdir? Aygün Aydın 1995 İstanbul doğumludur. Beykent Üniversitesi Tv Haberciliği ve Programcılığı bölümünde okudu. Ravi İncigöz ve Mustafa Ceceli'nin "Şeker" klibinde oynamıştır. Bu Tarz Benim adlı moda programı ile tanındı. Oyunculuk ve müzik eğitimi almıştır. Son olarak Bay Yanlış dizisinde Şebnem karakterine hayat vermiştir. Aygün Hanım Instagram hesabını kullanan Aygün Aydın’ın 178 bin takipçisi bulunuyor. Son olarak Bay Yanlış dizisinde Şebnem karakterine hayat vermiştir. Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla ve kavgalarla gündemde olan ünlü manken ve oyuncu magazin gündemini sık sık yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla meşgul ediyor.