Aynur Aydın'dan Ahmet Çakar'ın Melis Sezen İçin Söylediği Şok Sözlere Tepki Gösterdi! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ahmet Çakar'ın Melis Sezen için söylediği "Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok." sözlerine tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ahmet Çakar'ın Melis Sezen için söylediği "Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok." sözlerine tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ahmet Çakar'ın Melis Sezen için söylediği "Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok." sözlerine tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ahmet Çakar'ın Melis Sezen için söylediği "Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok." sözlerine tepki gösterdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Kadınların sütyeniyle elbisesiyle ilgili konuşacağınıza kadın cinayetlerini, cezaların caydırıcı olmadığını, suçluların toplumda kol gezdiğini, kadınların videolarını çeken sapıkları, işsizliği, pahalılığı konuşun!!" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

aynur aydin dan ahmet cakar in melis sezen sozlerine sert tepki