Aynur Aydın'dan Sezen Aksu'ya Gösterilen Tepkiler İçin Destek!

Aynur Aydın Hz. Adem ve Hz. Havva için sosyal medyada Sezen Aksu'ya gösterilen tepkiler için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla zaman zaman dikkat çeken ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Sezen Aksu'ya gösterilen tepkiler için Aksu'ya destek verdi. Peki Aynur Aydın Hz. Adem ve Hz. Havva için sosyal medyada Sezen Aksu'ya gösterilen tepkiler için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Aynur Aydın Hz. Adem ve Hz. Havva için sosyal medyada Sezen Aksu'ya gösterilen tepkiler için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla zaman zaman dikkat çeken ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Sezen Aksu'ya gösterilen tepkiler için Aksu'ya destek verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Sezen Aksu'ya gösterilen tepkiler için Aksu'ya destek verdi. Peki Aynur Aydın Hz. Adem ve Hz. Havva için sosyal medyada Sezen Aksu'ya gösterilen tepkiler için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Önemli bir değerimiz!

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla zaman zaman dikkat çeken ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Sezen Aksu'ya gösterilen tepkiler için Aksu'ya destek verdi. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Sezen Aksu için "Sezen Aksu bu ülkenin yetiştirdiği en büyük müzisyendir! İnsana, hayvana, doğaya karşı son derece hassastır" ifadelerini kullanan Aydın'a sosyal medyada takipçileri destek verdi. 

 

İşte o açıklama;

 

aynur aydin dan sezen aksu ya destek