Ayşe Çakar Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ayşe Çakar kimdir? Youtube'da yayınladığı güzellik ve makyaj videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ayşe Çakar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Ayşe Çakar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Ayşe Çakar kimdir? Youtube'da yayınladığı güzellik ve makyaj videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ayşe Çakar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ayşe Çakar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Ayşe Çakar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

ayse cakar kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ayşe Çakar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Ayşe Çakar, 7 Nisan 1988 tarihinden dünyaya gelmiştir. Aslen Antalyalı olan ünlü vlogger, Süleyman Demirel Üniversitesi Tekstil Mühendisliği mezunudur. Peki Ayşe Çakar ne iş yapar? Kendisinin bir Youtube kanalı vardır. Mesleğine vlogger ya da Youtuber diyebiliriz. Burcu koçtur. Ayşe Çakar, adını babaannesinden almıştır. Tekstil Mühendisliği Tekstil Teknolojileri dalında yüksek lisans yapmıştır. Ayşe Çakar detaylı makyaja 20 yaşından sonra başladığını dile getirmiştir. Ayşe Çakar'ın ilk makyaj malzemesi; şeffaf rimel, pembe bir rujdur. 16 yaşındaydı. Ayşe Çakar'ın kendisinden küçük 1 kız kardeşi vardır. Ayşe Çakar; sarı, kırmızı ve pembe rengini sevmektedir. Ayşe Çakar Akıl Oyunları, Hugo, Not Defteri filmlerini çok sevdiğini belirtmiştir. Bunun yanı sıra korku filmlerini de izleyemediğinden bahsetmiştir. Ayşe Çakar'ın en sevdiği çiçek Lilyum'dur. Lilyum çiçeğinin anlamı; umut, saflık anlamına gelmektedir. Ayşe Çakar'ın en sevdiği yemek balık ve yeşilliktir. Ayşe Çakar'ın en sevmediği yemek Pırasadır. Ayşe Çakar'ın en sevdiği oyun Sims’tir. Ayşe Çakar'ın en sevdiği makyaj markası; Urban Care’dir. Ayşe Çakar'ın hobileri; gezmek ve kitap okumaktır.



Etiketler: