Ayşe Özyılmazel'den Somer Sivrioğlu'nun Korumalı Görüntüleri İçin Dikkat Çeken Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Ayşe Özyılmazel, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Masterchef jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun eleştirilen korumalı görüntüleri için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Ayşe Özyılmazel, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Masterchef jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun eleştirilen korumalı görüntüleri için dikkat çeken ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Ayşe Özyılmazel, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Masterchef jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun eleştirilen korumalı görüntüleri için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Somer Sivrioğlu'nun eleştirilen görüntüleri için "Somer Şef'in ne kadar ayakları yere basan, tatlı ve modern bir insan olduğunu biliyoruz. Birileri işgüzarlık yapmış, birileri de gündeme gelmek için 'habercilik' adı altında (bi gülme geldi şu an)  konudan nemalanıyor. Somer Şef'i seviyoruz" ifadelerini kullanan Özyılmazel, sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

ayse ozyilmazel den somer sivrioglu nun korumali goruntuleri icin yorum