Tuğba Yurt'tan Dikkat Çeken Açıklama! Sanattan Kazandığımı Sanata Yatırıyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Tuğba Yurt, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansırken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Tuğba Yurt, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansırken dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Tuğba Yurt, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansırken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sanattan kazandığımı sanata yatırıyorum!

 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; 23 Ekim'de gerçekleşecek Harbiye Açıkhava konseri için gün sayan Tuğba Yurt, önceki gün provalar için orkestra ekibiyle stüdyoya girdi. Cihangir'de provasını gerçekleştiren Yurt, daha sonra basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Harbiye konserinden dolayı ayrı bir heyecan yaşadığını dile getiren Tuğba Yurt, "Bu konserin hazırlığı bende bir hafta öncesinden başlıyor. Her sanatçı için ayrı bir öneme sahiptir Harbiye Açıkhava" açıklamasını yaptı. Yaz ayları boyunca konserden konsere koşan şarkıcı, "Kazancınızı nasıl değerlendiriyorsunuz? sorusuna, "Sanattan kazandığımı yine sanata yatıranlardanım. İnsanlar her ne kadar büyük paralar kazanıldığını zannetse de geliri kadar gideri de oluyor insanın" yanıtını verdi. Sahne kostümleriyle de konuşulan Tuğba Yurt, özel bir stil danışmanıyla çalıştığını belirterek, "Öyle marka takıntım yok. Kendime yakışan neyse onu giyiniyorum. Yeri gelir dünyaca ünlü bir markadan alışveriş yaparken beni görürsünüz, yeri gelir pazardan" diyerek gülümsedi.



Etiketler: