Ayşe Şeyma Keten Kimdir? Nerelidir? Evli Mi? Sevgilisi Var Mı?

Ayşe Şeyma Keten kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Ayşe Şeyma Keten ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ayşe Şeyma Keten kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ayşe Şeyma Keten kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Ayşe Şeyma Keten ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Ayşe Şeyma Keten ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ayşe Şeyma Keten kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ayse seyma keten kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ayşe Şeyma Keten kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Ayşe Şeyma Keten kimdir? 1995 yılında istanbul’da dünyaya gelen Şeyma Keten’in boyu 1.72 cm, kilosu ise 60. Fanatik olmasa da Galatasaray taraftarıdır. Sena Keten isminde bir ablası vardır. Mediakraft, Oha Diyorum ve Yap Yap gibi kanallarda çalışmıştır. İstek Özel Atanur Oğuz Lisesi’ni bitirmiş ardından, Özyeğin Üniversitesi Sivil Hava ve Ulaştırma İşletmeciliği Havacılık Yönetim üzerine eğitim hayatını tamamlamıştır. Güzelliği ile görenleri kendisine hayran bıraktıran başarılı sosyal medya fenomeni güzel, tarzı ile de bir çok kişinin idolü haline geldi. Geniş kitlelere hitap eden ve gün geçtikçe takipçi sayısını arttıran fenomen isim 1995 tarihinde dünyaya geldi. İstek Özel Atanur Oğuz Lisesini bitiren sosyal medya fenomeni daha sonrasında Özyeğin Üniversitesinde Sivil Hava ve Ulaştırma İşletmeciliği bölümünden mezun olmuştur. Fanatik bir Galatasaray tutkunu olan fenomen güzelin bir de Sena adında ablası vardır. Mediakraftt, Oha Diyorum ve Yap Yap gibi kanallarda çalışan fenomen isim günümüzde kendi Youtube kanalında da içerik üretmektedir.