Aziz Dizisi Adem Payidar Güven Murat Akpınar Kimdir?

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Adem Payidar karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Güven Murat Akpınar, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. 

 

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Adem Payidar karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Güven Murat Akpınar, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Güven Murat Akpınar, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor.

 

aziz dizisi adem payidar guven murat yildirim kimdir

 

Aziz Dizisi Adem Payidar Güven Murat Akpınar Kimdir?

 

Güven Murat Akpınar (d. 25 Kasım 1988, Ardahan), Türk oyuncu. Ä°stanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eÄŸitim görmüÅŸtür. Caner Özyurtlu ile aynı dönemdedir. Fakat lisans eÄŸitimini henüz tamamlamamıştır. Güven Murat Akpınar, 1 Ocak 1988 yılında Ä°stanbul’da dünyaya gelmiÅŸtir. Aslen Ardahan’lıdır. EÄŸitimini Ä°stanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. 2011 yılında rol aldığı Bizim Yenge dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaÅŸamış; Suskunlar dizisi ile tanınmaya baÅŸlamıştır. Ä°stanbul Sokakları, Boynu Bükükler, Urfalıyam Ezelden, Suskunlar ve Bizim Yenge dizilerinde rol almıştır. Star Tv’de yayınlanan; baÅŸrolü Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaÅŸtığı Ä°stanbullu Gelin dizisinin kadrosunda yer almakta ve Osman karakterini canlandırmaktadır. Güven Murat Akpınar, 1.82 metre boyunda, 78 kilo ve OÄŸlak burcudur.