Aziz Dizisi Aslan Berkay Akın Kimdir?

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Aslan karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Berkay Akın, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. 

 

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Aslan karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Berkay Akın, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Berkay Akın, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor.

 

aziz dizisi aslan berkay akin kimdir

 

Aziz Aslan Berkay Akın kimdir? 

 

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yönetmen. 1977, Ankara doÄŸumlu. ... Koleji'nde, orta ve lise öÄŸrenimini Ankara Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 1996 yılında girdiÄŸi Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan 2000 yılında mezun oldu. Åžogen Film Müzik Prodüksiyon’a baÄŸlı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca EskiÅŸehir Åžehir Tiyatroları bünyesinde çalışmaktadır. Ä°yi derecede Ä°ngilizce ve Fransızca bilen baÅŸarılı oyuncu yurt içi ve yurt dışında bir çok tiyatro festivalinde yer almıştır. Bugüne kadar Yengeç Oyunu, Mor MenekÅŸeler, Son Yaz Balkanlar 1912, Bir Yusuf Masalı, Acayip Hikayeler, Acil AÅŸk Aranıyor, Yok Artık ve Çekmeceler gibi projelerde rol almıştır.