Aziz Dizisi Selahattin Haydar Köyel Kimdir?

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Selahattin karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Haydar Köyel, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. 

 

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Selahattin karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Haydar Köyel, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Haydar Köyel, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. 

 

aziz dizisi selahattin haydar koyel kimdir

 

Aziz dizisi Selahattin Haydar Köyel kimdir? 

 

Oyuncu ve çevirmen Haydar Köyel 1 Ocak 1975 tarihinde Ä°stanbul'da doÄŸmuÅŸtur. ... 2017 senesinde ise Ä°simsizler dizisinde Saver karakterini, Kanal D ekranlarında yayınlanan Sevdanın Bahçesi adlı dizide Nuri karakterini canlandırdı. 2019'de ekranlara gelen Kuzgun dizisi oyuncu kadrosunda yer aldı. Åžimdilerde Aziz dizisinde Selahattin karakterine hayat vermektedir.