Aziz Dizisi Cemal Cenan Çamyurdu Kimdir?

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Cemal karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Cenan Çamyurdu, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. 

 

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Cemal karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Cenan Çamyurdu, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Cenan Çamyurdu, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. 

 

aziz dizisi cemal cenan camyurdu kimdir

 

Aziz dizisi Cemal Cenan Çamyurdu kimdir? 

 

Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu. 1970, GümüÅŸhane doÄŸumludur. Halk EÄŸitim Merkezi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Cenan Çamyurdu,1997 yılından itibaren Yasemince, AÅŸk Meydan Savaşı, Yabancı Damat, Papatyam, Yeni Dünya, YaÅŸamak Güzel Åžey, Çoban Yıldızı, Mucize Doktor gibi birçok film ve dizide rol aldı.