Aziz Dizisi Mustafa Baran Akbulut Kimdir?

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Mustafa karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Baran Akbulut, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. 

 

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Mustafa karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Baran Akbulut, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Baran Akbulut, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor.

 

aziz dizisi mustafa baran akbulut kimdir

 

Aziz dizisi Mustafa Baran Akbulut kimdir? 

 

Baran Akbulut, 12 Nisan 1984 yılında Ä°stanbul'da dünyaya gelmiÅŸtir.Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuÅŸtur.2008 yılında rol aldığı AÅŸk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı BeÅŸir karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaÅŸayan Baran Akbulut; Yunus Emre AÅŸkın YolculuÄŸu, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ve Yedi Güzel Adam dizilerinde rol almıştır.

 Baran Akbulut, Çanakkale 1915, Son, El Yazısı ve Usta filmleri ile sinema dünyasına da adım atmıştır. Åžimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizisinde Yusuf karakterine hayat veren Baran Akbulut, 1.79 metre boyunda, 74 kilo ve Koç burcudur.