Aziz Dizisi Maksude Payidar Elif Sönmez Kimdir?

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Maksude Payidar karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Elif Sönmez, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. 

 

Show TV'de cuma günleri ekranlara gelen yapımcılığınu O3 Medya adına Saner Ayar'ın yaptığı Aziz dizisinde canlandırdığı Maksude Payidar karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Elif Sönmez, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Elif Sönmez, ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette kullancıların en çok arattığı isimler arasında yer alıyor.

 

aziz dizisi maksude payidar elif sonmez kimdir

 

Aziz dizisi Maksude Payidar Elif Sönmez kimdir? 

 

Elif Sönmez, (d. 20 Kasım 1978) Ä°stanbul doÄŸumlu Türk oyuncudur. Elif Sönmez, 20 Kasım 1978 yılında Ä°stanbul'da doÄŸdu. Türk sinema ve dizi sektörünün yüzlerinden olan Elif Sönmez, Asi dizisinde oynadı. Ä°talyan Lisesi ve Milano Güzel Sanatlar Akademisi Heykel Bölümü mezunudur. Elif Sönmez, Bergüzar Korel ve Kenan Ä°mirzalıoÄŸlu'nun baÅŸrollerini oynadığı Karadayı dizisinde Kenan Ä°mirzalıoÄŸlu'nun kardeÅŸlerinin en büyüÄŸü olan Ä°lknur karakterine  hayat vermiÅŸtir. YaÄŸmur Zamanı, Asi, Sonsuz, GiÅŸe Memuru, Reis, Koyu Kırmızı, Son, Karadayı, Dayan YüreÄŸim, Siyah Ä°nci, DoÄŸduÄŸun Ev Kaderindir gibi dizilerde yer alan ünlü oyuncu ÅŸimdilerde Aziz dizisinde Maksude Payidar karakterine hayat vermektedir. Güzel oyuncu, 2016 yılında Burak Gürmeriç ile dünyaevine girmiÅŸtir.